Vicepremierul Dan Barna a declarat că bugetul pe 2021 este aproape gata, la Ministerul Finanțelor, după ce au avut loc negocieri și în această dimineață, și urmează să fie pus în dezbatere în cursul serii sau vineri dimineață.

„Este un buget care rămâne într-o zonă a deficitului de 7,2”, a spus Dan Barna.

Dan Barna afirmă că negocierile despre nemulțumirile unor miniștri față de alocările bugetare s-au încheiat și că bugetul urmează să fie pus în dezbatere publică joi seara sau vineri dimineața.

„Este important să calibrăm zonele de așteptare și asta s-a întâmplat și ieri și pe parcursul acestei zile. Vom avea un buget care să respecte și ținta de deficit pe care România și-a asumat-o, dar să asigure și premisele de investiții”, a spus Barna.

„Bugetul e în faza finală în momentul acesta”, a mai spus Barna, adăugând că la Ministerul Finanțelor se încheie caietele de buget pentru fiecare minister în parte, menționează g4media.ro.

Citeste si:
Barna: „Florin Cîţu a generat în mod gratuit o criză politică majoră”
Barna: „Florin Cîţu a generat...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.