Vicepremierul Dan Barna a declarat că bugetul pe 2021 este aproape gata, la Ministerul Finanțelor, după ce au avut loc negocieri și în această dimineață, și urmează să fie pus în dezbatere în cursul serii sau vineri dimineață.

„Este un buget care rămâne într-o zonă a deficitului de 7,2”, a spus Dan Barna.

Dan Barna afirmă că negocierile despre nemulțumirile unor miniștri față de alocările bugetare s-au încheiat și că bugetul urmează să fie pus în dezbatere publică joi seara sau vineri dimineața.

„Este important să calibrăm zonele de așteptare și asta s-a întâmplat și ieri și pe parcursul acestei zile. Vom avea un buget care să respecte și ținta de deficit pe care România și-a asumat-o, dar să asigure și premisele de investiții”, a spus Barna.

„Bugetul e în faza finală în momentul acesta”, a mai spus Barna, adăugând că la Ministerul Finanțelor se încheie caietele de buget pentru fiecare minister în parte, menționează g4media.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2021 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.