Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat că programul de guvernare al PSD pentru 2021-2024 cuprinde măsuri în urma cărora Pilonul II va fi naţionalizat.

Ciolacu a pus ochii pe banii de la Pilonul II. O altă sursă de finanțare pentru programul de guvernare al PSD - Naționalizarea PiIonului II de pensii.

PSD reintroduce suprataxarea administratorilor de pensii prin OUG 114 2.0 de la 1.01.2021 și în același timp oprește TOATE transferurile către Pilonul II. Astfel Pilonul II urmează să fie naționalizat de facto.

Același program de guvernare ca în 2016. Pregătit de aceiași oameni- Valcov, Orlando și Grindeanu “OUG 13”. Aceleași surse de finanțare că în 2017 și 2018 - TAXE mai multe și mai mari.

Mâine, în cadrul declarațiilor de presă, vă voi arata cu date de ce PSD ascunde sursele de finanțare pentru buget”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Cîțu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2020 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.