Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, susține că septembrie este a doua lună consecutivă în care veniturile la buget sunt mai mari decât în aceeaşi lună a anului trecut.

Vești foarte bune din economia reală! Septembrie este a doua lună consecutivă în care veniturile la buget SUNT MAI MARI decât în aceeași lună a anului trecut. Am reușit ceea ce parea imposibil- să creștem veniturile la buget in timpul celei mai mari crize din ultima sută de ani. Am luat cele mai bune masuri până acum, 6% din PIB pachetul de susținere a economiei aprobat de guvernul PNL, iar sectorul privat a răspuns pozitiv”, a scris pe Facebook Florin Cîțu.

Ministrul Finanțelor susține că „strategia acestui guvern de a fi un partener onest si transparent pentru sectorul privat a fost optimă”.

Așa cum am anunțat ieri și după 25 octombrie venim cu masuri care să susțină sectorul privat. Datoriile la buget acumulate în perioada de la începutul stării de urgenta și până la 25 octombrie vor putea fi eșalonate. Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Doar cu un sector privat puternic și sănătos putem să ne asiguram o revenire rapidă a economiei încă din trimestrul III al acestui an”, a mai explicat Cîțu.

Citeste si:
Cîțu a anunțat tăierea subvențiilor partidelor politice în 2021
Cîțu a anunțat tăierea...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.