Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, acuză PSD că a luat din banii alocați programului Start-up Nation și i-a dat baronilor locali.

Ticăloșie marca PSD! La începutul anului 2019 restanțele la plata facturilor pentru Start-up Nation erau de 1.4 miliarde lei.
Cu toate acestea, PSD a alocat pentru tot anul 2019 un buget de DOAR 383,6 milioane lei pentru plata facturilor restante în acest program.

Bani alocați doar pe hârtie. Ticăloșie marca PSD. Exact că în cazul pensiilor socialiștii nu au vrut niciodată să plătească facturile restante la Start-up Nation.

Înainte de prima rectificare au luat 100 de milioane de lei de la Start-up Nation și i-au trimis baronilor PSD. Iar la rectficarea bugetară au tăiat de la acest program 232,6 milioane lei pe care i-au tranferat tot baronilor PSD.

În noiembrie 2019 când am preluat guvernarea nu se plătise niciun leu (ZERO LEI) pentru Start-up Nation iar în buget mai erau DOAR 50 de milioane de lei.

Citeste si:
Ciolacu spune că agricultura din anul acesta este un dezastru
Ciolacu: "Este un dezastru ce...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

La rectificarea bugetară de la sfârșitul lui 2019 am alocat 300 milioane lei care au fost plătiți imediat iar în 2020 deja s-au plătit 310 milioane lei.

Știți bine că nu am susținut această formă a Start-up Nation dar nu este vina celor care au crezut în promisiunea guvernanților socialiști care reprezentau statul în acel moment. Ei nu trebuie să sufere pentru că PSD istii sunt țepari. De aceea plătim TOATE facturile restante ale acestui program.

Am salvat Start-up Nation de la falimentul la care PSD își condamnase propriul program.

Pentru mine lucrurile sunt clare. PSD reprezintă cea mai mare nenorocire care s-a abătut asupra României în ultimii 30 de ani. Trebuie să dispară”, a scris pe Facebook Florin Cîțu.

Citeste si:
Cîțu: „PSD a votat să crească deficitul bugetar la 15% în 2020”
Cîțu: „PSD a votat să crească...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.