Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat că Guvernul PNL va fi primul Guvern din istorie care „va trece Carpații cu autostrada”, deoarece vor finaliza autostrada Sibiu-Pitești.

Autostrada Sibiu-Piteşti va fi făcută de acest guvern liberal, iar eu vă garantez va fi primul Guvern din istorie care va trece Carpaţii cu autostrada”, a declarat Florin Cîțu.

Ministrul de Finanțe a spus că proiectul de terminare al autostrăzii Sibiu-Pitești se află în planul de relansare economica, iar finanțările sunt pregătite.

Este o promisiune liberală: Vom trece Carpaţii cu acest Guvern liberal. Veţi vedea că de la această autostradă vor apărea foarte multe oportunităţi”, a mai spus ministrul.

Toate resursele vor merge în această direcţie”, a mai spus Cîțu.

„Socialiștii de la PSD dețin recordul rușinii- cele mai mici sume investite doi ani la rand”

Tot astăzi, Florin Cîțu a scris pe pagina sa de Facebook că că în primele 6 luni de guvernare, în mijlocul celei mai mari crize economice, Guvernul a făcut „un lucru fantastic” și a investit o sumă record.

În primele 6 luni, în mijlocul celei mai mari crize economice am făcut un lucru fantastic (pentru mulți imposibil). Am investit o suma RECORD. Cea mai mare suma investită de guvernul României în primele șase luni -16.1 miliarde lei. Asta înseamnă guvernare liberala.

Socialiștii de la PSD dețin recordul rușinii- cele mai mici sume investite doi ani la rand (2017 și 2018).

Investițiile mari reprezintă încă un argument pentru care sunt optimist rațional atunci când vorbesc de revenirea economiei”, a scris Cîțu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.