”Dezvoltarea Romaniei fara investitii este o iluzie. Noi, ca partid national liberal, trebuie sa facem tot ceea ce tine de noi pentru a sustine investitiile private si publice. Oricine vrea sa puna pe picioare o afacere in Romania, o afacere legala, indiferent ca este roman sau ca este companie straina, trebuie sa gaseasca in PNL un sustinator si un aparator al intereselor. Romania are nevoie de o legislatie stabila, Romania are nevoie in primul rand de o legislatie fiscala stabila, are nevoie de predictibilitate, are nevoie de un mediu prietenos care sa confere celor care investesc si care au afaceri in Romania o relatie prietenoasa cu statul”, le-a spus Orban liberalilor reuniti la Neptun.

Liderul PNL a explicat ca Guvernul PSD-ALDE pune, in fiecare zi, frana dezvoltarii economice, prin inventarea de noi taxe si impozite ”pentru a ciupi niste bani suplimentari pentru a acoperi gaurile din buget”.

”Pe oamenii astia nu-i intereseaza sa mearga economia, pe oamenii astia nu-i intereseaza sa-i tina pe romani in tara. Cred ca ei se si bucura atunci cand romanii pleaca la munca in strainatate pentru ca scapa de niste alegatori de dreapta care nu ar vota niciodata cu ei. Cred ca partidul de guvernamant s-ar bucura daca in tara numai functionarii si pensionarii, care sunt corpurile care le asigura votul determinant in Romania. Dezvoltarea economica pentru ei este ultimul lucru pe care si-l doresc in tara asta”, a mai spus Ludovic Orban.

El le-a spus liderilor si alesilor liberali ca obiectivul fundamental pe care PNL trebuie sa si-l fixeze in activitate este dezvoltarea economica, scrie News.ro.