Presedintele Klaus Iohannis a aratat, sambata, ca atat mediul de afaceri, cat si cetatenii, vor sa stie ce planuri fiscale are statul.

"Nu trebuie facut un pas special si nu trebuie reinventata roata. (...) Avem nevoie de stabilitate si avem nevoie de predictibilitate. Aceste schimbari frecvente de abordare strategica in domeniul fiscal nu fac bine nimanui, nemaivorbind de faptul ca ele nu pot fi puse in practica intr-un timp foarte scurt", a declarat seful statului, potrivit ziare.com.

Iohannis a tinut sa precizeze ca atat mediul de afaceri, cat si "omul simplu" trebuie sa stie ce doreste statul: "Asta inseamna stabilitate si predictibilitate", sustine el.

"Predictibilitate, stabilitate, acestea trebuie garantate, indiferent cine guverneaza, ce abordare are, aceste lucruri trebuie sa prevaleze", a adaugat Iohannis, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.