In urma anuntului potrivit caruia a intrerupe furnizarea apei calde pentru jumatate din locuitorii Bucurestiului, Gabriela Firea este de parere ca ELCEN se foloseste de santaj pentru a-si primi banii cuveniti, scrie ziare-pe-net.ro.
”Este un santaj economic pe care il face ELCEN. Este vorba de o datorie istorica, pe care ELCEN doreste sa o platim urgent. Ceea ce nu s-a facut 9-10 ani de zile, se doreste sa se faca in cateva luni, punand in pericol bugetul Capitalei. Nu este normal asa ceva. Am avut o discutie cu domnul Victor Grigorescu, ministrul Energiei, am avut in el un partener constructiv, deschis. Conducerea ELCEN ne-a notificat ca se va proceda la oprirea apei calde, daca nu platim aceasta datorie istorica. Nu poate fi platita in cateva luni. Apa calda si caldura in Capitala nu sunt doar responsabilitatea Primariei Capitalei. Noi am platit, suntem cu subventia la zi, ne-am facut datoria” a declarat primarul Capitalei, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.