Posta Romana a fost obligata in data de 21 iulie de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor sa revina asupra deciziei de a anula o licitatie pentru achizitia unui sistem integrat de comunicatii si sa incheie un contract estimat la peste 10 milioane lei cu ofertantul castigator - NextGen Communications, firma de cablu a Telekom Romania.

Licitatia face parte dintr-un proiect mai amplu al Postei de innoire a infrastructurii IT si iesire din zona tehnologiilor depasite.

Posta Romana a demarat la sfarsitul anului trecut o licitatie pentru achizitia unui sistem integrat de comunicatii, care sa reduca efortul financiar al companiei si sa amortizeze costurile acesteia intr-un ritm accelerat. Licitatia avea 2 loturi, primul avand o valoare estimata fara TVA de peste 10 milioane lei, iar al doilea lot avand o valoare estimata fara TVA de peste 7,49 milioane lei. Ambele acorduri au o durata de 36 luni.

Pentru primul lot au depus oferte: NextGen Communications (n.a firma de cablu a Telekom Romania), avand ca subcontractant pe Telekom Romania si ca tert sustinator pe GTS Telecom. Toate aceste firme sunt controlate indirect de Deutsche Telekom.

In cadrul licitatiei a mai participat si Vodafone Romania care a depus oferte pentru ambele loturi, transmite HotNews.ro.

Citeste si:
Cîțu, despre educația sexuală fără acordul părinților: „Decizia e...
Cîțu, despre educația sexuală...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.