Uber Romania, compania care opereaza un serviciu de car-sharing in Bucuresti, a publicat, joi, un top al principalelor destinatii ale clientilor companiei din Capitala.

Compania americana Uber a intrat pe piata romaneasca in urma cu aproape un an si jumatate, in februarie 2015, iar in aceasta perioada aproape 100.000 de persoane au folosit serviciile sale in Romania, relateaza Digi24.

„Pe primele locuri se afla cele mai importante noduri de transport din Capitala: Aeroportul International Henri Coanda si Gara de Nord. Topul este completat de centre comerciale, cladiri de afaceri, hoteluri, parcuri sau campusuri universitare”, a precizat compania.

Astfel, dupa cel mai mare aeroport si cea mai mare gara a Bucurestiului, clasamentul este completat, in ordine, de mall-ul AFI Palace, Centrul Vechi, Baneasa Shopping City, mall-ul Promenada, sediul Bitdefender, Piata Unirii, Mega Mall si campusul studentesc Regie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.