Avertisment din partea Ministrului Muncii pentru parlamentarii care vor reducerea CAS. O astfel de masura ar putea atrage dupa sine taieri de salarii.
„Nu exista nicio tara in lume care sa aiba mai multe beneficii din partea statului, salarii mai mari pentru functionari si in acelasi timp taxe mai mici. Nu exista asa ceva. Deci trebuie sa pastram un echilibru, pentru ca la finalul zilei, daca nu ne mai ajung banii, va trebui sa taiem de undeva si vom taia iar din salariile publice. E un avertisment extrem de serios”, a spus ministrul la emisiunea Kilometrul O de la Digi24.

Declaratia sa vine in contextul in care parlamentarii au votat legi cu impact bugetar, chiar daca Guvernul nu are bani pentru aplicarea lor. Doua initiative ale PSD, una privind reducerea CAS si o alta privind introducerea unui impozit specific in turism, au trecut de Senat, fara a se tine cont de pozitia Ministerului de Finante, relateaza Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.