Christian Heinzmann, directorul general al companiei Tarom si Tiberiu Ticlea, directorul administrativ au fost revocati din functie, luni seara.

Gabriel Stroe este noul director interimar al companiei, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, Christian Heinzmann, directorul general al Tarom si Tiberiu Ticlea care ocupa functia de director administrativ au fost revocati din functie, luni seara.

Gabriel Stroe care este directorul financiar al companiei, va fi directorul general interimar, iar Florin Susanu, directorul de operatiuni de zbor, va prelua functia de director general adjunct interimar, au mai declarat pentru MEDIAFAX aceleasi surse.

Consiliul de Administratie al Tarom s-a reunit luni seara, de la ora 21.00 iar directorul general al companiei, Christian Heinzmann nu a participat, acesta invocand motive de sanatate.

Este a doua sedinta a Consiliului de Administratie al Tarom din ultimele patru zile.

Administratorii Tarom au decis vineri sa-l suspende din functie, de la 22 martie, pe directorul general al companiei, Christian Edouard Heinzmann, ca urmare a unor deficiente de management, a anuntat ministrul de resort, Dan Costescu.

Corpul de Control al ministerului Transporturilor a publicat concluziile controlului efectuat la Tarom potrivit carora compania nu a respectat Codul Muncii si nu a implementat toate actiunile din planul de management, fapt ce a dus la curse anulate si pierderi pentru companie de un milion de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.