Nivelul asteptarilor tinerei generatii este mult prea ridicat, rezultatul fiind ca ei nu se pozitioneaza la un job pe o perioada mai mare de timp, ci isi doresc o promovare imediata.

”Tinerii nu au rabdare sa faca ucenicia, asa cum se facea odata, cand cei care erau la inceput de drum isi acordau in jur de doi ani ca sa invete intr-o companie. In prezent insa tinerii vor sa fie promovati si sa li se mareasca salariul inca dupa primele luni de munca“, a declarat Alexandra Urseanu, executive manager in cadrul firmei de consultanta in resurse umane Hart Counsulting.

In acelasi timp, studiile arata ca aproape 70% din angajatii care isi schimba locul de munca invoca o relatie defectuoasa cu managerul direct, scrie MEDIAFAX.

Firma de consultanta Hart Counsulting este prezenta pe piata de mai bine de 10 ani si a avut o cifra de afaceri de 600.000 de euro anul trecut cu zece angajati si colaboratori. Principalii clientii ai firmei sunt companiile antreprenoriale si multinationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.