Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, pretul biletelor pornind de la 39 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marti, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca noua ruta va fi introdusa din 22 iulie.

"Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, mai putin sambata. Zborul va avea loc in cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucuresti, iar cel de retur, de la Bucuresti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. Preturile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca - Bucuresti este o ruta care se incadreaza in cresterea capacitatii pe care ne-o dorim sa o obtinem in 2016. Romania reprezinta o piata importanta pentru noi, de asemenea, noua cursa care va fi introdusa va fi una importanta pentru noi", a spus Oliver.

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, respectiv Bucuresti - Otopeni. Baza Wizz Air din Cluj-Napoca este deservita de cinci avioane, al saselea urmand sa fie introdus in luna iulie.

Directorul Aeroportului International "Avram Iancu", David Ciceo, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca acest nou zbor va aduce beneficii pentru pasageri, "frecvente sporite si tarife de calatorie mai mici pe ruta Cluj-Napoca - Bucuresti".

"Ne bucuram ca Wizz Air si-a respectat angajamentul facut fata de Aeroportul International Cluj si fata de judetul Cluj, odata cu lansarea primelor zboruri in anul 2007", a spus Ciceo.

La nivel mondial, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri in anul 2015 pe cele 400 de rute din 38 de tari. In Romania, compania a transportat 4,5 milioane de pasageri in cursul anului trecut, avand o cota de piata de aproape 30 la suta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.