Taximetristii grupati in COTAR (Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania) cer aeroportului sa renunte la reclamele cu UBER din interior.
”Companiile de taximetrie care au contract cu Aeroportul International Henry Coanda se declara consternate de strategia conducerii aeroportului. Dupa comunicatul nostru de la sfarsitul lunii trecute, in care anuntam ca ne vom retrage din aceasta zona daca nu se va renunta la panoul publicitar de la iesire, s-au luat masuri imediat, iar respectivul panou a fost inlaturat. Au ramas, insa, celelalte inscriptionari, din interiorul aeroportului, care indeamna calatorii sa aleaga transportul cu UBER”, spun transportatorii intr-un comunicat remis vineri.

Ei afirma ca platesc aeroportului 220.000 de euro anual pentru a primi dreptul de operare in zona aeroportului, conform Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.