Dacia a identificat o posibila perturbare a performantei sistemului de franare la 245 de masini Lodgy si Dokker comercializate in Romania, motiv pentru care a initiat o campanie de rechemare in service pentru a inlocui, cu titlu preventiv, grupul hidraulic de franare, potrivit unui anunt al producatorului auto.

Durata interventiei este de aproximativ doua ore si jumatate. Autovehiculele Dacia Lodgy si Dacia Dokker sunt fabricate exclusiv in uzina Tanger din Maroc.

In mod normal clientii masinilor afectate au fost contactati sau urmeaza sa fie contactati de catre dealeri pentru a fi invitati in service. In orice caz, posesorii de Lodgy si Dokker pot contacta si ei reteaua Dacia pentru a verifica daca masinile lor sunt vizate de aceasta campanie de rechemare in service.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant, scrie 0-100.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.