O cursa cu un Uber costa acum mai putin ca cel mai ieftin taxi clasic din Bucuresti, insa masura vine cu o noua modificare in politica companiei.

"Vrem ca Uber sa fie cea mai ieftina modalitate de a te deplasa prin oras, indiferent de ora, in fiecare zi. Ca urmare, incepand de astazi, 30 august, ora 10:00 reducem tarifele uberX si UberSelect cu 10, respectiv 30%.", se arata in comunicatul celor de la Uber.

Noul uberX devine una din cele mai ieftine optiuni de a te deplasa prin Bucuresti. Acceptam acum pe platforma Uber masini in stare buna de pana la 15 ani vechime (fata de limita anterioara de 10 ani) – masura vine in contextul in care parcul auto din Bucuresti are numeroase autoturisme mai vechi de 10 ani in stare excelenta de functionare care pot fi valorificate acum pe platforma Uber.

Daca alegi uberX vei calatori cu autoturisme precum Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio.

UberSelect ramane un serviciu superior, dar mult mai accesibil si cu o disponibilitate de doua ori mai mare ca pana acum. Noul UberSelect va avea masini de pana la 10 ani vechime si va include modele precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.