Noul Volkswagen Tiguan a ajuns la distribuitorii Volkswagen din Romania in aceste zile. Ultima versiune a SUV-ului impresioneaza prin design-ul modern, confort si conectivitate. Odata cu aceasta lansare, Volkswagen anunta colaborarea cu Vodafone Romania, pentru solutii de conectivitate in automobile.

Noul Volkswagen Tiguan este primul SUV care se bazeaza pe MQB(Modular Transverse Matrix), platforma Volkswagen care reprezinta un punct de referinta in designul si productia automobilelor cu motor amplasat transversal.

Una dintre caracteristicile platformei MQB este pozitia uniforma de montare a tuturor motoarelor si montarea in pozitie identica a tuturor conceptelor de propulsie alternativa - de la gaz natural si versiuni hibride, pana la propulsie 100% electrica. Noul Tiguan a castigat deja numeroase premii, atat in presa de specialitate (Auto Seitung - Auto Trophpy 2015, Auto Bild - All-wheel Car of the Year 2016, la categoriile off road si SUV cu pretul sub 30.000 euro), cat si la targuri internationale – Masina anului 2016 la iF Design Award, unul dintre cele mai importante premii din lume in materie de design.

Totodata, Volkswagen anunta inceputul unei colaborari cu Vodafone Romania. Astfel, Volkswagen, cu sprijinul Vodafone Romania, va oferi Internet gratuit, timp de un an, in reteaua Supernet 4G - certificata doi ani la rand pentru cele mai bune rezultate de voce si date din Romania - pentru toate automobilele Volkswagen care au in dotare App-Connect sau Car-Net.

“Am incheiat parteneriatul cu Vodafone Romania pentru a putea oferi clientilor nostri servicii de internet de calitate si conectivitate, oriunde s-ar afla.Toate masinile Volkswagen care au in dotare App-Connect sau Car-Net vor avea Internet gratuit de 10 GB pe luna, timp de un an. Incepem acum cu noul Tiguan. CAR-NET consta in diferite pachete de servicii care asigura o mai buna informare a soferilor inainte de a porni la drum si in timp ce sunt pe sosea, iar App-Connect le permite sa isi sincronizezea aplicatiile de pe smartphone cu sistemul infotainment. Posesorii masinilor Volkswagen vor fi mereu conectati la informatii”,
a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

„Suntem incantati sa aducem automobilele Volkswagen in reteaua noastra Supernet 4G. Ne consolidam, prin acest parteneriat, prezenta in industria auto cu solutii care sustin evolutia catre era masinii inteligente. Astfel, continuam sa aducem inovatia solutiilor IoT lansate sub umbrela Industriei 4.0 in randul tot mai multor companii”, a declarat Daniel Bobu, Director, Enterprise Marketing, Vodafone Romania.

VOLKSWAGEN CAR-NET,
prin Car-Net Guide & Inform si Guide & Inform Plus sunt pachete care au fost dezvoltate special pentru a oferi utilizatorilor numeroase functii suplimentare pentru sistemul de infotainment. Ei pot cauta puncte de interes din zona si, de asemenea, pot vizualiza informatii disponibile online, precum meteo si stiri. Unitatea de navigatie afiseaza imagini panoramice la 360° cu numeroase locatii din toata lumea. Aceasta permite tururi virtuale ale destinatiei dorite sau alte locatii selectate din perspectiva pietonala.

Citeste si:
VIDEO Femeie împinsă brutal de un angajat al Vodafone, de față cu...
VIDEO Femeie împinsă brutal...

Potrivit unui comunicat remis 9am, in acest fel se simplifica semnificativ navigarea in locatii necunoscute. Destinatiile selectate in „Google Street View” se transfera cu usurinta in sistemul de navigatie.

Car-Net e-Remote
este un pachet de servicii dedicat exclusiv autovehiculelor electrice si hibrid plug-in. Utilizatorul stie in orice moment timpul de incarcare ramas si autonomia posibila. Se poate controla de la distanta incarcarea optima a bateriei in orice locatie si in orice moment, folosind portalul e-Remote sau dispozitivul conectat.

De asemenea, utilizatorul poate seta temperatura dorita la interiorul autovehiculului inainte de a porni la drum si poate controla de la distanta instalatia de climatizare prin portalul e-Remote sau prin dispozitivul conectat.

VOLKSWAGEN APP-CONNECT
le permite soferilor sa isi conecteze smartphone-urile la sistemul infotainment al autovehiculului si apoi sa opereze aplicatii aprobate de la ecranul tactil al autovehiculului. Sistemul este compatibil cu orice tip de smartphone prin platformele Android Auto, Apple Car si Mirrorlink.

Citeste si:
Volkswagen pregătește versiuni plug-in hybrid pentru Tiguan...
Volkswagen pregătește...

App-Connect permite utilizarea legala a aplicatiilor prin sistemul infotainment, chiar in timpul conducerii si selectarea personalizata a functiilor si a continutului personal asociat. Actualizarile efectuate pe smartphone se fac automat si in autovehicul.
De asemenea, App-Connect contine aplicatiile Volkswagen cu functii suplimentare atractive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.