Compania auto Ford va chema pentru reparatii 452.000 de vehicule care au probleme la rezervorul de carburant, cele mai multe apartinand unor clienti din Statele Unite, informeaza site-ul agentiei AP.

Masinile vizate sunt modele Ford Fusion si Mercury Milan fabricate la o uzina din Mexic in intervalul 21 iulie 2008 - 4 martie 2011, scrie MEDIAFAX.

O supapa a sistemului de evacuare a vaporilor de benzina se poate bloca, generand modificarea presiunii in rezervorul de carburant. Problema poate cauza fisurarea rezervorului si scurgeri de combustibil. Ford da asigurari ca nu au fost semnalate incendii sau victime din cauza acestei probleme.

Modelele care au aceste defectiuni vor fi verificate, iar unele piese ar urma sa fie inlocuite. Circa 411.000 dintre masinile vizate se afla in Statele Unite, 34.000 in Canada si 7.000 in Mexic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.