Campania desfasurata anual la dealerii Opel din toata tara are loc in 2015 pe 24 si 25 aprilie.

Vineri si sambata clientii sunt asteptati de partenerii marcii pentru a profita timp de 24 de ore de cel mai bun pachet de oferte din an de la Opel.

Oferte speciale de pret se aplica in acest week-end pentru modele din toata gama Opel, de la noul Opel Corsa, pana la consacratele Astra sau Meriva. Pe parcursul campaniei “Opel 24H”, noul Opel Corsa este diponibil in varianta de caroserie 5 usi la un pret de la 9.200 euro cu TVA in cadrul programului de casare, iar achizitia unui Corsa in perioada 24 - 25 aprilie va aduce primilor 40 de proprietari un card de combustibil in valoare de 100 de euro.

In acelasi context, campionul flexibilitatii de la Opel, modelul Meriva, poate fi achizitionat de la preturi pornind de 11.000 euro cu TVA. Un alt exemplu al ofertei speciale de pret este propunerea pentru Opel Astra, varianta Special Edition a modelului compact fiind disponibila pentru 13.442 euro cu TVA, in programul de casare.

Exclusiv pentru "Opel 24H"

Acestea, dar si alte produse Opel, sunt disponibile in conditiile unor oferte financiare avantajoase, exclusiv pe parcursul “Opel 24H”: dobanda speciala de 4% prin Impuls Leasing (in conditiile unui avans se minim 4%, valoare reziduala de maxim 20%, la finantare in Euro pentru maxim 60 de luni).

Mai multe detalii gasiti pe www.opel.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.