Constructorul auto american Ford a produs vehiculul B-Max cu numarul 100.000 la fabrica din Craiova, a anuntat, luni, compania.

"In 2013 B-Max a inregistrat rezultate foarte bune in toata Europa, cu vanzari de peste 67.000 de unitati. Automobilul B-Max cu numarul 100.000 este un model Titanium de culoare Panther Black echipat cu un motor pe benzina de tehnologie avansata EcoBoost de 1 litru, fabricat tot la Craiova", se arata intr-un comunicat al Ford Romania, transmite MEDIAFAX.

Uzina de autovehicule de la Craiova construieste in prezent aproximativ 370 de unitati B-Max pe zi, productia acestui model fiind lansata la jumatatea anului 2012.

Pe langa B-Max, Ford produce la Craiova motoarele pe benzina de tehnologie avansata EcoBoost de 1,0 litri si 1,5 litri, acesta din urma echipand modelele Ford din America de Nord si Asia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.