Retailerul online eMAG a vandut in primele minute ale campaniei Black Friday patru masini, respectiv doua Ford Focus, un Ford Kuga si o Dacia Logan.

Magazinul are la vanzare 63 de masini, in valoare totala de un milion de euro.

Potrivit MEDIAFAX, site-ul a avut circa 160.000 de vizitatori simultan la startul campaniei si a epuizat deja stocurile pentru un model de tableta si un telefon mobil.

Pana aproape de ora 10:00 vanzarile eMAG totalizau 44 milioane lei.

Unii retaileri organizeaza Black Friday la 22 noiembrie, cu o saptamana mai devreme fata de termenul traditional, ultima zi de vineri a lunii noiembrie.

Ca si anul trecut, unele site-uri nu au putut fi accesate, din cauza traficului ridicat, precum cel al Domo, iar in cazul altor retaileri, precum Altex, multe stocuri disponibile online s-au epuizat deja. Flanco nu a avut o campanie online, invitandu-si clientii in magazine.

Alt retailer online, evoMAG, a anuntat ca pana la ora 9:00 a primit comenzi pentru aproape 9.000 de produse, astfel ca 65% din stocul alocat campaniei de reduceri a fost epuizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.