Dacia a lansat miercuri seara noul model Duster pe piata romaneasca, la preturi cuprinse intre 10.900 de euro si 17.000 de euro, se arata intr-un comunicat al producatorului auto.

Noua gama Duster are trei nivele de echipare - Acces, Ambiance si Laureate - si patru motorizari.

Potrivit MEDIAFAX, lista noutatilor prezente pe noul SUV cuprinde, printre altele, dispunerea la nivelul portierelor a comenzii pentru actionarea electrica a geamurilor laterale, precum si introducerea, in premiera in gama Dacia, a noului motor turbo pe benzina 1.2 TCe de 125 CP, cu un consum mediu de 6,2 litri/100 km.

Alaturi de propulsorul 1.2 TCe, mai este disponibil blocul pe benzina 1.6 16V, de 105 CP, si motoarele diesel 1.5 dCi de 90 si 110 CP.

"Noul Duster va avea misiunea de a consolida prezenta Dacia atat pe piata din Romania, cat si pe pietele internationale", a declarat Thomas Dubruel, director general Renault Commercial Roumanie.

De la lansarea sa in anul 2010, modelul Dacia Duster a fost vandut in peste 450 000 de unitati atat in Europa, cat si in tari din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Oceania si America Centrala si de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.