Constructorul auto Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, cu un exterior mai modern si un interior schimbat, cu tapiterii noi si o noua plansa de bord, a anuntat compania detinuta de grupul francez Renault.

"Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelasi pret: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil in serie, o reala evolutie la nivelul calitatii percepute, un design nou si o modularitate imbunatatita", se arata intr-un comunicat al companiei.

Modelul vine cu un alt interior, modern si confortabil, care reflecta apartenenta la modelele 4x4.

Noua Dacia Duster asigura un spatiu interior sporit si un volum de incarcare al portbagajului care poate atinge 475 litri (in functie de versiune), precum si posibilitatea de a transporta obiecte de pana la 2,7 metri lungime, cu bancheta spate rabatata. Spatiile de depozitare disponibile la interior au un volum de pana la 3,3 litri.

Modelul are un nou motor pe benzina, de 125 CP, cu un consum de carburant de 6 litri/100 km si emisii reduse de CO2.

Duster, primul SUV al Dacia, a fost lansat in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.