Lidl a lansat o carne tocată „hibridă” care promite să păstreze gustul autentic al cărnii, dar cu un twist vegetal. Această inovație se adresează celor care doresc să facă alegeri mai prietenoase cu mediul, fără a renunța la savoarea clasică.
Prin înlocuirea unei părți din carne cu ingrediente vegetale, Lidl reușește să reducă consumul de apă și să folosească mai eficient resursele naturale, contribuind astfel la reducerea poluării. Această carne „hibridă” are o textură și un gust aproape identice cu cele ale cărnii tradiționale.
Sam Van Lier, responsabil de achiziții pentru Lidl Belgia și Luxemburg, a declarat că rețeta a fost elaborată cu atenție pentru a păstra gustul autentic, astfel încât chiar și cei mai mari iubitori de carne să nu observe diferența...
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Uneori prieteniile încheiate dor mai tare decât despărțirile romantice
Sursa: garbo.ro
-
Cum arăta Denise Rifai la începutul carierei sale în televiziune. Vedeta este...
Sursa: kudika.ro