De Paște, mulți dintre noi ne lăsăm purtați de dorința de a avea mese îmbelșugate, dar știm oare cât de mult risipim? În Europa, fiecare persoană irosește anual 131 kg de mâncare, iar în România, cifra ajunge la 150 kg pe persoană. Sărbătorile de Paște amplifică acest fenomen al risipei alimentare...
Un studiu britanic relevă că, în perioada Paștelui, se aruncă milioane de ouă și tone de ambalaje. Fără cifre locale, tendințele europene sunt similare. Prea multă mâncare și prea puțină atenție la ce ajunge la gunoi...
Cum să echilibrăm masa de Paște? Planifică inteligent cumpărăturile, porționează cu grijă, dăruiește surplusul și alege produse locale. Ascultă-ți corpul și reciclează cu gândul la viitor. Sărbătoarea nu e doar despre mâncare...
Waterdrop oferă o alternativă sănătoasă și sustenabilă pentru hidratare, transformând simplul pahar de apă într-o experiență savuroasă. O invitație la a trăi sărbătorile cu mai multă conștiență și echilibru...
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
5 hobbyuri care combat stresul acumulat și îți redau echilibrul interior
Sursa: garbo.ro
-
Alertă maximă lângă Casa Albă! Doi membri ai Gărzii Naționale în stare critică
Sursa: kudika.ro