Descoperă cum să ai o masă de Paște echilibrată și să reduci risipa alimentară.

De Paște, mulți dintre noi ne lăsăm purtați de dorința de a avea mese îmbelșugate, dar știm oare cât de mult risipim? În Europa, fiecare persoană irosește anual 131 kg de mâncare, iar în România, cifra ajunge la 150 kg pe persoană. Sărbătorile de Paște amplifică acest fenomen al risipei alimentare...

Un studiu britanic relevă că, în perioada Paștelui, se aruncă milioane de ouă și tone de ambalaje. Fără cifre locale, tendințele europene sunt similare. Prea multă mâncare și prea puțină atenție la ce ajunge la gunoi...

Cum să echilibrăm masa de Paște? Planifică inteligent cumpărăturile, porționează cu grijă, dăruiește surplusul și alege produse locale. Ascultă-ți corpul și reciclează cu gândul la viitor. Sărbătoarea nu e doar despre mâncare...

Waterdrop oferă o alternativă sănătoasă și sustenabilă pentru hidratare, transformând simplul pahar de apă într-o experiență savuroasă. O invitație la a trăi sărbătorile cu mai multă conștiență și echilibru...

Continuă să citești


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Aprilie 2025 - 01 : 04

Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.