ANSVSA desfășoară controale stricte pentru a asigura siguranța alimentelor în perioada sărbătorilor de iarnă, colaborând cu autoritățile și aplicând sancțiuni severe.

ANSVSA intensifică verificările pentru a proteja siguranța alimentelor în timpul sărbătorilor de iarnă. Accentul este pus pe operatorii economici autorizați, fiind verificate procesarea și depozitarea produselor de origine animală și non-animală, trasabilitatea alimentelor și conformitatea produselor comercializate...

Colaborând cu Poliția și Jandarmeria, ANSVSA desfășoară controale riguroase pentru a preveni comerțul ilegal cu carne. Sancțiunile aplicate includ oprirea temporară sau definitivă a produselor neconforme și amenzi usturătoare...

Consumatorii sunt sfătuiți să fie vigilenți și să evite carnea necontrolată sanitar-veterinar. Se recomandă examenul trichineloscopic al cărnii de porc și evitarea achizițiilor din surse neautorizate...

Pentru orice sesizare privind siguranța alimentelor, ANSVSA pune la dispoziție un Call Center gratuit la numărul 0800 826 787...

Continuă să citești


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Decembrie 2024 - 01 : 12

Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.