Olympus deschide o fabrică de Halloumi în Cipru, cu accent pe sustenabilitate și inovație.

Olympus a inaugurat o nouă fabrică de brânză Halloumi în Nicosia, Cipru, cu o investiție impresionantă de aproape 70 de milioane de euro. Aceasta se întinde pe 12.000 m² și contribuie cu 40% la producția națională de Halloumi.

Fabrica este proiectată să fie sustenabilă, folosind tehnologii verzi, precum o unitate de tratare anaerobă a apelor uzate care generează biogaz. De asemenea, un sistem de panouri fotovoltaice de 3,2 MW asigură o parte din consumul de energie electrică.

Olympus își propune să ofere produse autentice și adaptate pieței locale, iar brânza Halloumi D.O.P. este deja disponibilă pe rafturile din România din 2022, răspunzând cererii crescânde a consumatorilor.

Hellenic Dairies, din care face parte Olympus, are o prezență solidă în România de peste 25 de ani, cu investiții continue și o fabrică de lactate la Hălchiu, Brașov, destinată atât pieței locale, cât și exporturilor...

Continuă să citești


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2024 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.