Poftă de Pâine a deschis a cincea locație în DN1 Value Centre, Balotești, oferind vizitatorilor ocazia să deguste o varietate de produse de panificație, de la poale’n brâu și banana bread, la baghetă franțuzească. Toate produsele sunt realizate zilnic în brutăria proprie...
Povestea Poftă de Pâine a început în 2017, când fondatorii au decis să producă chifle de burger, nemulțumiți de oferta existentă. În doar doi ani, chiflele lor au ajuns în restaurante renumite, iar în 2021 au extins afacerea la producția de pâine artizanală...
Pâinea artizanală este realizată cu făinuri franțuzești și diverse ingrediente, pentru toate gusturile. Lara Schutz, un sommelier de pâine, a vizitat brutăria și a discutat cu brutarii despre secretele acestei arte...
Brutarii Ștefan și Marius încep lucrul la ora 5 dimineața, verificând aluatul dospit și modelându-l cu grijă. Ștefan, cu o experiență de peste 20 de ani, împărtășește pasiunea sa pentru pâinea cu maia și bagheta franțuzească...
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Turcii de la Trendyol dau startul primei campanii de Black Friday, în...
Sursa: retail.ro
-
Inundațiile, viiturile fulgerătoare care „bat mereu la ușă”: cauze, riscuri,...
Sursa: green.start-up.ro
-
Rubik Hub, eveniment în București: lansare Scale to USA, workshop gratuit de IP
Sursa: start-up.ro
-
Mai există loc în piața financiară românească? Lucian Daia, CTO Zitec: Cum...
Sursa: futurebanking.ro
-
20 de citate ale Fericitului Augustin care îți vor da putere și mângâiere
Sursa: garbo.ro
-
Top cele mai căutate și vândute parfumuri pentru bărbați
Sursa: kudika.ro
-
Lege: IFN-urile nu mai au voie să ceară dobânzi uriașe la împrumuturi
Sursa: wall-street.ro