Fresco Jugo, pornit în 2018 ca procesator de fructe și legume, își extinde acum capacitatea de producție cu o nouă fabrică.

Fresco Jugo, pornit în 2018 ca procesator de fructe și legume în Iași, a evoluat spectaculos. După primul sezon, și-a extins producția cu o serie proprie de produse. Anual, procesează între 80 și 220 de tone pentru clienți.

În 2023, Fresco Jugo a procesat aproximativ 160 de tone pentru producția proprie. Cu noua fabrică, compania vizează extinderea națională și triplarea capacității de producție...

Compania produce 8 sortimente de suc natural, inclusiv suc de portocale și limonadă îndulcită cu miere. Ținta pentru 2024 este o cifră de afaceri de 1 milion de lei, față de 620.000 de lei în 2023...

Principalele canale de distribuție sunt restaurantele, cafenelele și băcăniile din zona Moldovei, dar și din orașe precum București, Constanța sau Timișoara...

Continuă să citești...


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 August 2024 - 01 : 08

Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.