Suntem onorați să găzduim un artist carismatic: Lior Raz, actor și scenarist, co-creator al serialelor Fauda, Hit&Run și multe altele.

Cu o experiență în cadrul Forțelor de Apărare Israeliene, dar și cu o pasiune pentru marele ecran, Lior Raz este o persoană unică, cu o perspectivă profundă asupra vieții, artei și rezolvării conflictelor, atât pentru soldați, cât și pentru civili. A început să studieze actoria la vârsta de 24 de ani, la Școala de teatru Nissan Nativ din Tel Aviv, și, ca mulți actori, primele sale roluri au fost în teatru. Pentru el, a fi mintea și inima din spatele FAUDA, serialul de succes de tip thriller politic, a fost un exercițiu de vindecare, iar premiile pe care serialul le-a primit de la organizații naționale și internaționale au fost doar o recunoaștere palpabilă a eforturilor sale. După FAUDA, Lior a co-creat și a jucat în multe alte seriale de televiziune, cum ar fi Hit&Run sau Ghosts of Beirut.

Găsește-l la @liorraz pe Instagram!

Apariția lui Lior Raz a fost intermediate de UTA Speakers, New York.

Conferința Creativity4Better nu ar fi posibilă fără partenerii noștri: Presenting Partners: Kaufland și TikTok; Gold Partners: Coca-Cola și Google; Partners: Dacia, Mastercard și Heineken; Gold Media Partners: la BBC Studios, Radio Guerilla, ProTV și Phoenix Media; Media Partners: IQAds, profit.ro, Progresiv, Wall-Street.ro, 9AM News, Elle, avocatnet.ro, unica.ro, Paginademedia.ro, și Kudika.
De asemenea, mulțumim Ministerului Culturii pentru patronaj.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2023 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.