Logistica este cea care eficientizează fluxul de mărfuri, de la furnizori către producători și de la producători la clienți, fiind unul dintre domeniile care susțin industria de retail. Ținând cont de rolul cheie al acesteia, Retail.ro organizează conferința Retail Logistics & FMCG, aflată la prima ediție. Intitulat From logistic challenges to understanding the consumer’s behaviour, evenimentul va avea loc pe 8 iunie, de la ora 14.00, la hotelul Sheraton, din centrul Bucureștiului.

Structurată pe două paneluri, conferința va surprinde teme precum importanța unui proces corect al reciclării în centrele logistice, soluții pentru scăderea costurilor cu energia electrică, dar și modalitățile rapide sau alternative de livrare a produselor, mai exact procesul prin care un produs ajunge la clientul final.

De asemenea, vom discuta și despre cum optimizează retailerii costurile în așa fel încât să protejeze bugetul consumatorilor, dar și despre raportul digital versus tradițional: cum construiesc aceștia o experiență de shopping care să împace pe toată lumea.

Printre speakerii confirmați până la acest moment se numără: Cristina Pop, Head of Asset Management - P3 Logistic Parks, Radu Biru, National Sales Manager - Via Viticola, Diana Gheorghe, Supply Chain Director - Altex România, dar și Valentin Coca, Director Național Vânzări - Autonom Lease.

Bineînțeles, lista speakerilor este în continuă actualizare, urmând să revenim cu noi reprezentanți de renume din industrie.

Participarea la eveniment este gratuită, în format fizic sau online, în platforma de evenimente virtuale IC Events. Pentru participarea la conferință, vă puteți înscrie AICI.

Conferința Retail Logistics & FMCG: From logistic challenges to understanding the consumer’s behaviour este organizată de Retail.ro și Wall-Street.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Mai 2023 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.