Contextul economic prin care trece România această perioadă ne face să ne gândim de mai multe ori înainte să scoatem bani din buzunar. Este o idee bună să îți iei un credit în inflație? Care sunt cele mai bune metode de economisire, dar și ce soluții de finanțare ai ca antreprenor? La Wall-Street Financial Forum 2023 vom încerca să deslușim cele mai importante întrebări din această perioadă.

Alături de specialiștii din domeniul financiar vom încerca să realizăm un ghid de bune practici în inflație: de la economisire la creditare. Mai mult de atât, vom păstra deciziile BNR sub lumina reflectoarelor și vom lua pulsul investițiilor de pe Bursa de Valori București pentru 2023.

Ce subiecte vom aborda la Wall-Street Financial Forum 2023:


 • Dobânzi la credite și depozite: Ne împrumutăm sau economisim în 2023?

 • Economia României și creșterea inflației: Cum ne manevrăm bugetul în funcție de scumpiri

 • Ce se întâmplă cu condițiile de creditare în 2023? Vor fi băncile mai precaute?

 • Investiții în piața de capital: Ce așteptări avem de la burse în 2023

 • Creditarea IMM-urilor în 2023: Cum își pot dezvolta antreprenorii afacerile chiar și într-o perioadă de inflație galopantă

 • Listarea la Bursă în 2023: Vom auzi mai des clopoțelul decât în 2022?

 • Fonduri europene: Ce programe au la îndemână antreprenorii

Ce speakeri vor fi prezenți la Wall-Street Financial Forum 2023:


 • Csaba Bálint, Membru în Consiliul de Administrație BNR;

 • Mihai Precup, Secretar de stat Ministerul de Finanțe;

 • Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Retail UniCredit Bank;

 • Dumitru Nancu, Director General al FNGCIMM;

 • Marinela Mihalcea, Șef Produse Financiare Retail UniCredit Bank;

 • Florin Ilie, Deputy CEO & Head of Wholesale Banking ING Bank România.

Participă la evenimentul Financial Forum 2023, organizat de wall-street.ro, care va avea loc pe data de 16 martie, pentru a afla de la experții financiari cele mai bune sfaturi pentru a trece peste un an dominat de inflație și incertitudine economică, dar și pentru discuta despre cele mai noi instrumente de finanțare disponibile pentru antreprenori.

Mai multe detalii despre agenda și speakerii din cadrul evenimentului, poți consulta AICI. Nu uita că evenimentele noastre se desfășoară și online în platforma de evenimente virtuale IC Events. Dacă alegi participarea în sala de eveniment ai acces și la platforma online. Participarea este gratuită!

Citeste si:
Economia Circulară și Tehnologia de Ultimă Generație. Cum își...
Economia Circulară și...

Wall-Street Financial Forum 2023 - Cum va arăta economia României anul acesta - este un eveniment realizat de wall-street.ro, sponsorizat de ING Bank, Mastercard, UniCredit Bank și Transilvania Investments.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2023 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.