NEOS se adresează beneficiarilor care doresc eficientizarea resurselor prin control și monitorizarea inteligentă a serviciilor administrate conform celor mai eficiente și avansate standarde ale erei digitale.

Prin evenimentul de lansare, organizat în foaierul sălii “Ion Caramitru” de la Teatrul Național București, industria “Smart City” din România s-a îmbogățit cu o nouă soluție. Printre cei care au onorat cu prezența evenimentul s-a aflat și Domnul Sorin Chiriță, Președinte Asociația pentru Dezvoltare și Politici Europene, care a declarat:

”Mi-am pus problema unui sistem integrat care să asigure controlul sistemelor. Pentru că în final trebuie să ne adresăm cetățeanului. Un astfel de integrator de soluții merită promovat la nivel internațional. Mă bucur că există o companie românească ce poate face acest lucru. În centrul atenției noastre trebuie să fie omul. ” a declarat primul City Manager al Municipiului București, actualul Președinte al Asociației pentru Dezvoltare și Politici Europene, Domnul Sorin Chiriță, în cadrul evenimentului de lansare a platformei de telegestiune NEOS by URBIO.

“Fără îndoială, preocupările la nivel național și internațional converg către o lume digitală, conectată cu viitorul, dar care nu și-a uitat tradițiile, care nu a uitat conexiunea stransă între om si natură. Prin aceasta platforma de management optim al resurselor, contribuim la un viitor sustenabil pentru generațiile ce vor urma.” a declarat Ana Maria Ciotir, CEO si fondator al Urbio.

Ecosistemul de produse smart NEOS reprezintă o soluție Smart City dezvoltată 100% în România, în urma unei activități de cercetare sistemică pe durata a peste 3 ani și o investiție de peste 5 milioane de Euro, cofinanțată din fonduri europene. Obiectiv realizat în cadrul proiectului „Creșterea contribuției sectorului TIC pentru competitivitatea economică prin dezvoltarea de produse TIC inovative cu aplicabilitate în restul economiei românești”, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Cod SMIS 2014+:129007.

Citeste si:
Importanța și etapele procesului de curățare a sistemului de...
Importanța și etapele...

NEOS este, probabil, cea mai complexă soluție Smart City, ce înglobează atât un sistem de telegestiune, cât și monitorizarea și controlul proceselor și serviciilor publice. Misiunea este de a crește calitatea vieții comunităților la nivel mondial și de a contribui la efortul omenirii de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră pentru a crea un viitor mai bun, sustenabil generațiilor ce vor urma. NEOS este liderul expert care contribuie la implementarea soluțiilor digitale de telegestiune printr-un complex unic de software și hardware. În conceptul NEOS sunt integrate și echipamentele de înaltă calitate Neos Lighting, garantatate de peste 100 rapoarte de testare, care atesă respectarea a peste 50 standarde de calitate recunoscute la nivel internațional.

Citeste si:
Cum să treci peste frig fără ilic. Soluții care îți țin casa caldă...
Cum să treci peste frig fără...

NEOS este parte din grupul URBIO, divizia TEQ.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.