Într-un an de cumpănă pentru societatea și economia globală, marcat de un context macroeconomic și de securitate complicat și dominat încă de incertitudini și provocări, jurnaliștii wall-street.ro își propun să identifice acele companii care au dezvoltat cele mai bune practici în domeniile lor și să le premieze, cu ocazia Galei Wall-Street „Best practices for proven success”.

Evenimentul va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 17.00, iar festivitatea de premiere va fi transmisă LIVE pe platforma IC events și pe rețelele sociale ale wall-street.ro.

“Trecem printr-o perioadă provocatoare, când toată lumea caută exemple și modele printre cei care construiesc cele mai rezistente și puternice afaceri. Astfel, identificarea companiilor care au dezvoltat cele mai bune practici în domeniul lor - și învățarea din strategiile lor câștigătoare - ar putea fi cheia succesului în aceste condiții economice dificile”. - Roxana Grosu, redactor-șef wall-street.ro -

Așadar, gala Wall-Street de anul acesta, „Best practices for proven success”, este dedicată acestor organizații și „secretelor lor comerciale”. Vom premia zece companii din sectoare importante ale economiei - retail, banking, imobiliare, comerț electronic, turism, sănătate sau energie - care au găsit cele mai bune modalități de lucru pentru a-și atinge obiectivele.

Pe lângă decernarea premiilor, evenimentul va fi și o excelentă oportunitate de networking, la gală fiind așteptate peste 150 de persoane, manageri și antreprenori ale celor mai importante companii din mediul de business local.

Vă așteptăm să ne fiți alături pe 17 noiembrie la acest eveniment care își propune să aducă în prim-plan exemplele care merită evidențiate și urmate!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.