BTDConstruct & Ambient, companie cu capital 100% românesc, specializată în oferirea de servicii integrate, de la proiecte de arhitectură la inginerie superioară, management de proiect și sisteme digitale complexe, s-a poziționat pe locul 7 în Topul Antreprenorilor Generali în Construcții, realizat de IBC Focus, în urcare cu nu mai puțin de 11 poziții față de anul precedent.

Top 100 Antreprenori Generali în Construcții, realizat de IBC Focus, reprezintă un reper al industriei și surprinde cele mai importante tendințe din piață, modul de întocmire a topului fiind bazat pe criterii multiple, cum ar fi cifra de afaceri, profitul și numărul de angajați, dar și proiectele în care a fost angajată compania.
Astfel, BTDConstruct & Ambient a înregistrat cea mai bună clasare a sa de până acum, aflându-se în premieră în clasamentul celor mai buni 10 antreprenori generali în construcții din România, cu o cifră de afaceri de 304 de milioane de lei, în creștere de la 205 milioane de lei și un profit care depășește 11 milioane de lei, în creștere de la 8,7 milioane de lei.

„Este o performanță remarcabilă, mai ales într-un domeniu atât de competitiv și marcat de provocări, cum este cel al construcțiilor. Ne propunem să menținem nivelul de creștere a companiei în perioada următoare și chiar să depășim indicatorul de referință privind cifra de afaceri pentru anul acesta, având în vedere transformarea digitală pe toate palierele business-ului, dar și planurile de diversificare și extindere a portofoliului”, a transmis Răzvan Pârvulescu, Head of Business Development.

Compania s-a făcut remarcată prin intermediul unor proiecte reprezentative pentru piața construcțiilor, precum Stejarii II Clubul Rezidențial, Vulcan Residence, The Ivy sau proiectul structurii subterane a extensiei Promenada Mall.

Cu aceste rezultate, BTDConstruct & Ambient este una dintre cele 3 companii din top care înregistrează plusuri pe toate cele 3 sectoare analizate, fiind poziționată și pe locul 8 în clasamentul celor mai mari cifre de afaceri generate per angajat.

În portofoliul impresionant al companiei BTDConstruct & Ambient se mai numără proiecte importante precum H Pipera Lake, Liziera de Lac, Danielopolu Residence, UP-site, ibis Styles Bucharest City Center și C-entral, concepute și realizate de o echipă puternică de arhitecți, designeri, ingineri și constructori, care se bazează pe tehnologii noi în dezvoltarea de proiecte verzi, inteligente și sustenabile.

Citeste si:
Eficiența în industria construcțiilor cu ajutorul utilajelor...
Eficiența în industria...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.