Wall-Street.ro vă invită pe 20 septembrie, alături de reprezentanți ai unor companii de top și ai WWF, cea mai mare organizație de mediu din lume, la o dezbatere unică în România privind soluțiile la provocările uriașe ale creșterii responsabile.

Evenimentul ”Building Healthy Communities” este un forum în care vom discuta despre provocările uriașe care ne așteaptă atât din perspectiva societății, cât și a mediului.Cea de-a șasea ediție a conferinței CSR Growing Responsible se concentrează atât pe dezvoltarea sustenabilă a comunităților, cât și pe rolul crucial al economiei circulare în construirea unui viitor sănătos.

Cum să creștem responsabil? Aceasta este întrebarea cheie a vremurilor noastre, la nivelul întregii societăți, dar și al fiecăruia dintre noi. În acest context, companiile joacă un rol esențial. Mediul privat poate susține, prin programe și inițiative de CSR, o creștere responsabilă și durabilă a comunităților - creștere care să fie, în același timp sănătoasă pentru mediu.

Retail jobs

Investind în educație, sănătate, societate, dar și în economia circulară și politici de mediu, companiile pot fi cruciale în crearea unui viitor mai bun. De asemenea, pot identifica probleme mai puțin vizibile sau răspunde la nevoi urgente, fără a trece prin procedurile complexe ale autorităților publice.

O altă dimensiune importantă privește modul în care proiectele CSR se reflectă la nivelul angajaților, dar și al brandului. De asemenea, discutăm despre răspunsul comunităților la astfel de inițiative.

Acestea sunt doar câteva întrebari la care vom răspunde si subiecte pe care le vom dezbate in cadrul CSR GROWING RESPONSIBLE, alături de reprezentanți ai unor companii de top și ai WWF, cea mai mare organizație de mediu din lume.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce este nou în zona de CSR, vino pe 20 septembrie la Hotel Sheraton, în Sala Platinum (Calea Dorobanților 5-7), începând cu ora 09:30. Evenimentele noastre se desfășoară și online în platforma de evenimente virtuale IC Events. Dacă alegi participarea în sala de eveniment ai acces și la platforma online. Participarea este gratuită!

Citeste si:
Ce înseamnă sustenabilitate? Cum poți fi sustenabil astăzi?
Ce înseamnă sustenabilitate?...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.