A V-a ediția a Future Banking, eveniment dedicat banking-ului digital și industriei fintech din România, revine între 5 și 6 octombrie 2021. Această ediție prezintă transformările digitale relevante ale celor mai importanți jucători financiari de pe piața locală, dar și modele internaționale de urmat din banking, fintech și marketing.

Peste 25 de speakeri vor fi prezenți pe scena evenimentului, în timp ce mai mult de 300 de participanți s-au înregistrat până acum pentru a putea urmări conferința în mediul online. Te poți înscrie și tu AICI.

Principalele teme de dezbatere din cele 2 zile ale evenimentului sunt:

Cum să creezi valoare adăugată prin îmbunătățirea UX/CX;

Bancherul Viitorului: schimbarea modului de gândire, bazat pe aptitudini digitale;

Băncile digitale - care sunt pilonii transformării digitale în banking;

Provocările industriei: cum ajungi la cei slab bancazarizați?

Viziunea parteneriatelor dintre bănci și fintech-uri

Cum poate deveni open banking-ul o sursă de venit?

Pe scena Future Banking 2021 vor fi prezenți și invitați de renume care vor descrie parcursul digital al companiilor lor, dar și provocările întâmpinate în cadrul acestor procese.

Printre speakerii Future Banking Summit se numără:

Mauro Delpiano, Team Lead în cadrul ING Tech

Ranjeet Kapur, FinTech Head, Commercial Bank Division, Citibank

Mihaela Nistor, Head of UX and Innovation, ING Bank Romania

Bogdan Neacșu, CEO, CEC Bank

Antoaneta Curteanu, Executive Vice President of the Retail Division, UniCredit Bank

Mihaela Ciupală, Director Business Development Digital, Mastercard

Irina Nicoleta Scarlat, Chief Growth Officer, Bitpanda

Citește AICI lista completă de speakeri.

Cei interesați pot urmări online conferința, gratuit, în 5 și 6 octombrie, începând cu orele 09.30. Puteți vedea aici programul celor 2 zile!

În cadrul evenimentului online, participanții au la dispoziție și o zonă interactivă unde pot interacționa cu soluțiile digitale oferite de jucătorii bancari.

Citeste si:
Criza energetică are un singur vinovat, susțin politicienii români:...
Criza energetică are un...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2021 - 06 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.