În perioada următoare, se vor face angajări la BNR, iar 100 de locuri vor fi disponibile pentru doritori. Mugur Tolici, director de resurse umane la BNR, explică ce presupune munca pe care o vor presta și ce fel de angajați își doresc.

”Avem acest program, care funcționează din 2001, Programul Tinerilor Specialiști, în care au aplicat 900 de persoane și am angajat 50 în parcursul acestor 20 de ani. Sunt 10 posturi în fiecare an, disponibile acestui program”, a declarat Mugur Tolici, director de resurse umane, potrivit zf.ro.

Candidatul va susține un interviu comportamental, iar angajarea se va face ținând cont de un instrument psihometric, care determină profilul candidatului.

„În urma proiectului pe care l-am avut cu o firmă de consultanță, plătim competitiv, suntem aliniați la nivelul pieței, dar în pachetul salarial al nostru, specific, avem câteva lucruri interesante și care nu sunt în multe alte locuri“, a mai explicat Mugur Tolici, director de resurse umane, BNR, conform aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.