Sustenabilitatea a început să devină tot mai importantă și să câștige teren în direcțiile strategice ale companiilor, însă 2020 pandemic ne-a dat peste cap tuturor planurile. La un an de la declanșarea crizei Covid-19, dezbatem care a fost impactul pandemiei asupra strategiilor de sustenabilitate în rândul producătorilor și retailerilor, cum s-a modificat comportamentul de consum și cum s-au repliat jucătorii. Dezbatem cât de importantă devine sustenabilitatea în noul consum și ce eforturi fac producătorii și retailerii în acest sens miercuri, 24 martie, de la ora 11:00 la retailTalks - Green choice and sustainability in retail & FMCG, eveniment organizat de retail.ro.

Retail.ro continuă în 2021 seria retailTalks, webinarii online cu profesioniști din industrie unde discutam despre cele mai mari provocări în domeniile de retail, FMCG, eCommerce și unde dezbatem strategii, soluții și recomandări care se pot se pot dovedi câștigătoare în noua eră a retailului.

Te poți înscrie gratuit la webinarul retailTalks - Green choice and sustainability in retail & FMCG AICI.

Ce discutăm la retailTalks

La un an de la izbucnirea pandemiei de Covid-19 vom discuta principalele modificări din comportamentul de consum și strategiile de business adoptate de retaileri și producători pentru a veni în întâmpinarea noilor nevoi. Vom trage linie și vom vedea ce fel de proiecte și inițiative au făcut diferența într-o perioadă în care brandurile s-au repliat complet, și-au redirecționat bugetele și au mizat pe alte direcții decât cele stabilite la începutul anului.

La retailTalks vom descoperi ce provocări aduce noul context în strategiile companiilor privind sustenabilitatea, dar și ce direcții și oportunități noi apar. Vom discuta despre profilul, preferințele și posibilitățile noul consumator în contextul pandemiei, cât de important este ca producător să inovezi constant portofoliul astfel încât să oferi produse cât mai up to date ultimelor trenduri de consum, dar și cum pot producătorii să ofere produse sustenabile, inovative și sănătoase, rămânând în același timp fideli rețetelor care i-au consacrat.

Nu în ultimul rând, vom trece în revistă cum arată noua realitate de consum, ce va face diferențierea la raft sau în mediul online și cum ar trebui să se pregătească producătorii și retailerii.

Speakerii retailTalks: Green choice and sustainability in retail & FMCG

Miercuri, 24 martie, începând cu ora 11:00 alături de noi în dezbatere vor fi:

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

  • Alexandra Rîștariu, Director General Mondelez România

  • Alice Nichita, Public Affairs & Communication Manager Coca Cola HBC România

  • Florian Mateiță, cofondator Obor21

Webinarul retailTalks - “Green choice and sustainability in retail & FMCG” are loc pe 24 martie, de la ora 11:00 în cadrul platformei IC Virtual Events, o soluție dezvoltată de InternetCorp ce aduce multiple beneficii de promovare. Pentru a urmări webinarul, dar și pentru a face networking și schimb de cărți de vizită cu alți participanți, vă invităm să vă înscrieți AICI.

retailTalks - “Green choice and sustainability in retail & FMCG” este un eveniment retail.ro organizat cu sprijinul Mondelez România și Coca-Cola HBC România.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.