Pe 12 mai 2021, specialiști din e-commerce-ul și retailul local și internațional se întâlnesc pe scena virtuală a evenimentului European Digital Commerce, powered by VTEX și găzduit de platforma IC Events, pentru un maraton de paneluri și prezentări menite să contureze imaginea industriei, dar și mutările necesare unui antreprenor sau manager care își propune să profite la maxim de oportunitățile din piață.

Discuții aprinse despre provocările omnichannel-ului la un an de la izbucnirea COVID-19, direcții clare privind adaptarea la noile realități și sfaturi privind conturarea unei strategii care să te ajute să îți dezvolți afacerea sunt doar câteva aspecte ce descriu atmosfera de pe scena virtuală a evenimentului European Digital Commerce, powered by VTEX, unde veți întâlni speakeri precum:

Cristi Movilă - Growth Leader Eastern Europe în cadrul VTEX
Albert Davidoglu - Chief Executive Officer în cadrul Macromex
Daniel Nicolae - CEO & Co-Founder Innoship
Octavian Dumistru - Founder & CEO Customsoft
Amalia Buliga - CEO Diverta
Adrian Ariciu - CEO Metro Cash & Carry Romania
Alexandru Lăpușan CEO & Co-Founder Zitec

Networking-ul este asigurat de platforma IC Events

Cu toate că European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online, nu te vei lovi de un streaming de Zoom clasic, ci de o experiență completă care te va ajuta să te bucuri un networking de calitate.

Vei avea oportunitatea de a începe noi colaborări, de a găsi parteneri de afaceri și sinergii, totul cu doar câteva click-uri. Îți prezentăm mai jos doar o parte dintre lucrurile pe care le poți face prin intermediul platformei IC Events:

  • Ai șansa de a interacționa cu toți participanții din zona de networking, cărora le poți solicita o carte de vizită virtuală ce ajunge pe adresa ta de e-mail
  • Poți vizualiza la calitate foarte bună live stream-ul conferinței, agenda și speakerii
  • Ai acces la resurse utile pentru orice antreprenor sau manager din e-commerce pe care le poți descărca
  • O zonă de expoziție unde poți intra în contact cu partenerii evenimentului în cazul în care dorești să afli mai multe despre serviciile pe care le oferă.
  • Un feature nou este zona de Social Lounge unde poți invita potențiali noi parteneri de afaceri sau alți specialiști ca tine să ia un loc la masa ta de discuții online, unde, pentru 15 minute, te poți vedea și te poți auzi cu ei. La terminarea timpului te poți muta la o altă masă și la o altă discuție, ca la o sesiune de speed networking.
  • La final, vrem să îți facem accesul cât mai ușor la conținutul evenimentului și îți promitem o perioadă mai mare de vizualizare a livestream-ului și a informațiilor din platformă după terminarea evenimentului, doar pentru networking vei avea o perioadă limitată de timp - pe durata evenimentului și încă o zi după terminarea evenimentului.

Te poți înscrie GRATUIT aici.

Citeste si:
Retailul viitorului: cum să îți crești vânzările și să te menții pe...
Retailul viitorului: cum să...

European Digital Commerce este powered by VTEX, soluția complet integrată de comerț, marketplace și Order Management System (OMS).


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.