Bianca Drăgușanu a ajuns iarăși în fața unui medic estetician, de data aceasta din Cluj. Vedeta își va face intervenții atât la față, cât și la nivelul sânilor.

Pentru că prezentările au fost făcute, iar blonda s-a lăsat convinsă că merită să încerce anumite intervenții estetice, Bianca Drăgușanu a anunțat că se va opera în perioada imediat următoare. Acum, diva este la stadiul de informare despre ce semnifică modificările pe care vrea să le facă.

„Pentru că nu mi-am mai pus acid hialuronic în buze de 8 luni și nici botox de 1 an, cred că e timpul să fac niște schimbări. Aș încerca și o rinoplastie, să îmi fac nasul puțin mai ascuțit, mai în vânt, așa. Poate și o schimbare a implanturilor mamare, să vedem. Sunt gata să încerce niște tratamente noi faciale”, a menționat Bianca pe Instagram.

Diva a declarat încă de la începutul ei în showbiz că și-a permis niște modificări fizice pe care nu le regretă. Bianca Drăgușanu a bifat o operație de implant mamar, implant fesier, înlăturarea alunițelor de pe față și corp, operație de blefaroplastie pentru excesul de pleoape lăsat, injecții cu botox și acid hialuronic, liposucție, fațete dentare, dar și o rinoplastie în trecut.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Martie 2021 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.