Cele două zile de e-commerce intensiv din cadrul conferinței ecomTEAM 2020: A new era for the Romanian e-commerce industry s-au bucurat de atenția a zeci de mii de persoane care au avut ocazia să afle ultimele trenduri din industrie de la cei peste 20 de specialiști prezenți.

Platforma dezvoltată de InternetCorp pentru găzduirea evenimentelor în online le-a oferit participanților posibilitatea de a se bucura de o experiență cât mai apropiată de cea a conferințelor offline și de accesul la workshop-uri, prezentări și un studiu lansat în exclusivitate în cadrul evenimentului de către agenția internațională de research Gemius, cu suportul eMAG, Avon și Starcom.

Dincolo de vizionarea conferinței, cei 370 de participanți din platformă s-au bucurat de funcționalitățile care le-au permis să facă networking online, fiind înregistrate 670 de schimburi ale cărților de vizită și 136 de vizionări ale stand-urilor prezente în Demo Zone.

Evenimentul s-a bucurat de atenția celor dornici să afle ultimele trenduri din e-commerce oferite de cei peste 20 speakeri și pe platformele Facebook și Vimeo, așa cum se poate vedea și în graficul de mai jos, respectiv aproximativ 20.000 de vizionări în transmisiunea de pe Facebook și peste 34.000 de vizionări înregistrate pe Vimeo.

Materialele apărute în urma evenimentului ecomTEAM 2020: A new era for the Romanian e-commerce industry le puteți găsi în secțiunea EcomTEAM a publicației wall-street.ro, intrând AICI.

ecomTEAM 2020 este un eveniment organziat de wall-street.ro, powered by FAN Courier, VTEX (Main partner), eMAG (gold partner), UniCredit Bank (gold partner), P3 Logistic Parks (gold partner), Gun Media (silver partner), Retargeting (silver partner), DWF (silver partner), CBRE (silver partner), Merchant Pro (silver partner), Plăți Online (sponsor), Canopy (sponsor), Veranda Mall (sponsor), Libris.ro (supporting partner), ARMO (supporting partner). Parteneri media: Cariere, Retail-Fmcg.ro, SmartBill, eComJobs.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Octombrie 2020 - 06 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.