Florin Citu, ministrul Finantelor, sustine ca Guvernul PNL are deja solutii pentru a indrepta greselile facute de guvernarea PSD, iar in perioada urmatoare vom vedea "o serie de masuri atat pe partea de cheltuieli, dar si pe partea de venituri".

"Am prezentat situatia reala acum venim cu solutii!

Modelul economic implementat de guvernarea socialista in ultimii ani a fost simplu: dupa noi potopul.

Am explicat in toti acesti ani ca este o politica economica falimentara sa cresti cheltuielile neproductive din pix.

Am dat nenumarate exemple care demascau propganda sau/si analfabetismul economic al socialistilor.

Degeaba le-am spus ca modeul implementat de ei, copiat de la greci si argentienieni, a dus in Grecia la taierea pensiilor de 11 ori in 6 ani. Ei au continuat cu distrugerea economiei.

Am ajuns la guvernare la timp.

Daca socialistii PSD-isti ar fi continuat sa guverneze Romania va garantez ca Grecia scria pe noi.

Avem solutii si vom reusi sa schimbam directia! Dar, trebuie sa intelegem cu totii ca promisiunile socialistilor din ultimii ani nu au sustinere in economia reala.

In perioada urmatoare veti vedea o serie de masuri atat pe partea de cheltuieli, s-a terminat cu dezmatul pe banul public, dar si pe partea de venituri.

Suntem o guvernare responsbila dar mai ales o guvernare liberala care intelege ca bunastarea apare prin eliberarea si mai ales utilizarea eficienta a resurselor din sectorul privat", a scris pe Facebook Florin Citu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.