Senatorul liberal, Florin Citu, avertizeaza Ministerul Finantelor Publice si ANAF-ul ca vor suporta "costurile cu dobanzile, penalitatile si costul de oportunitate" pentru companiile care asteapta sa le fie returnat TVA-ul. Citu mai sustine ca MFP si ANAF au furat acesti bani pentru a acoperi gaura de la bugetul Statului.

"Avertisment public pentru MFP si ANAF!

Opriti bataia de joc la adresa contribuabilui roman! Nu le mai furati banii!

In acest moment intarzierile la returnarea TVA au ajuns la 9 luni de zile. Incredibil cum ati distrus aceasta economie.

Asta in conditiile in care ati fost avertizati de Comisia Europeana sa nu mai furati banii companiilor ca sa acoperiti gaura la buget cu ei. Acestia sunt banii companiilor pentru plata salariilor si pentru investitii. Nu sunt banii bichonului si ai sefei ANAF sa acopere costurile PSD pentru atragere de voturi.

Va avertizez!

Voi, conducerile MFP si ANAF veti suporta costurile cu dobanzile, penalitatile si costul de oportunitate pentru toate aceste companii care asteapta sa le returnati TVA de aproape un an de zile.

Chiar asa de ticalosi sunteti? Va garantez ca veti plati din banii vostri. Poate asa invatati sa nu va mai bateti joc de romani.

Catre conducerea ANAF.

Urgent prezentati toate informatiile despre operatiunea 'iceberg'. Cati bani ati cheltuit si mai ales care au fost rezultatele. Eu stiu care au fost dar romanii trebuie sa stie si ei . Tot din buzunarul vostru o platiti si pe asta.

Vine, vine, calca totul in picioare...", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.