Politia a pus la dispozitia cetatenilor un set de imagini pentru identificarea autorilor sau autorului unor agresiuni asupra a doua femei, cauzele aflandu-se in cercetare sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6.

"In seara de 24 septembrie, prin apel 112, Sectia 25 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca o tanara a fost agresata de un barbat necunoscut, fara a i se sustrage vreun bun. La interventia unui martor, agresorul a parasit zona. La aceeasi data, Sectia 25 Politie a fost sesizata, prin apel 112, ca, in zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost gasita cazuta pe strada. La fata locului s-au deplasat de urgenta politisti, dar si un echipaj de prim ajutor. Persoana a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, iar din primele investigatii a rezultat ca ar fi fost victima unei agresiuni", informeaza Politia Capitalei intr-un comunicat transmis, vineri, Agerpres.

Au fost audiate mai multe persoane, dupa cercetarile de la fata locului fiind identificate si camere de supraveghere, de unde au fost obtinute imagini.

"Sunt exploatate toate informatiile obtinute si nu este exclusa nicio variata, inclusiv cea ca ambele persoane sa fi fost agresate de unul si acelasi barbat", se arata in comunicat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.