Senatorul liberal Florin Citu reactioneaza dupa propunerea ministrului Teodorovici de a se aplica pedeapsa cu inchisoarea pentru datornici.

"Orlando, un ipocrit - explicatie pentru armatele de troli PSD-iste platite cu ruble.

Mai mult de jumatate din datoriile la contributii sociale vin de la companii de STAT. Sa explic mai simplu pentru voi.

Ipocritul Orlando, prin acest proiect de lege, ar trebui sa bage la puscarie conducerile companiilor de stat. Adica colegii de partid si prietenii lui cu care fura zilnic din bugetul de stat. Chiar si ministri acolo unde companiile sunt subordonate direct ministerelor. Pare foarte credibil, nu?

Normal ca nu. Legea propusa de Orlando este un ATAC direct la antreprenori. Un atac direct si la sectorul privat. Este facuta special pentru a distruge sectorul privat. Pentru bichonul Vioricai este acum ori niciodata.

Orlando, ca orice socialist ATACA sectorul privat pentru ca stie ca disparitia sectorului privat inseamna putere pentru el. Se razbuna pentru 10 august 2018 si 26 august 2019.

Pentru cine are dubii, uitati spunea bichonul Vioricai despre protestarii din 10 august 2018: 'Daca ministrul de Finante sau Guvernul aplica o masura care este contrara interesului unor anumite companii din Romania si din lume, cine poate sa creada ca acele companii nu vor avea un interes sa aduca in strada cativa instigatori, cu potentialul financiar pe care il au si nu numai, pentru a instiga, pentru a crea o problema falsa?'

Iar acum se RAZBUNA.

Inca un lucru pentru trolii PSD-isti. Rublele alea cu care va plateste Viorica nu sunt convertibile. Iar v-au dat teapa.

Mai sunt cateva zile Orlando. Vine, vine, calca totul in picioare", a scris Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.