Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca desemnarea de catre PSD a Danei Girbovan in Guvern reprezinta "un semnal extrem de ingrijorator ca PSD va relua eforturile de a-si subordona Justitia".

"Ii cer presedintelui Iohannis sa nu accepte aceasta numire si sa foloseasca toate parghiile pe care functia prezidentiala i le ofera pentru a se asigura ca PSD nu va reusi sa-si subordoneze Justitia", scrie Barna pe Facebook.

Liderul USR afirma ca, in sedinta de vineri, PSD si-a desemnat "ministrii cu numerele 72, 73 si 74", precizand ca social-democratii au ajuns la 74 de ministri in trei ani.

"Au ajuns la 74 de ministri de trei ani. Dintre cei trei, doamna Girbovan, propunerea pentru Justitie, iese in evidenta. A fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai 'reformei' initiate de Dragnea si Iordache in Justitie, in favoarea penalilor din politica", sustine Dan Barna.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.