Un barbat de 44 ani din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, o femeie a vazut barbatul in posturi indecente langa cele doua fetite de 6 si 7 ani si a anuntat politia.

"Politistii au intervenit rapid la fata locului si au prins barbatul in varsta de 44 ani. Din cercetari a reiesit ca acesta a intalnit fetitele intr-un parc din zona si, sub pretextul ca o sa le arate o pisica, le-a atras in scara blocului. Barbatul a fost retinut 24 de ore, acuzat fiind de agresiune sexuala. Ulterior, a fost prezentat instantei care a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile", a precizat Gabriela Costin, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.