Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a depus luni la Parchetul General o plangere penala in legatura cu amenintarile pe care le-ar fi primit in ultima perioada.

"Astazi ma voi afla la Parchetul General pentru a adauga informatii care sa ajute procurorii sa faca lumina in cazul Alexandrei, dar si cu privire la alte persoane care mi-au adus la cunostinta infractiuni similare comise asupra altor fete. Cu aceasta ocazie, voi depune plangere penala si pentru amenintarile primite la adresa mea in ultima perioada", a anuntat Cumpanasu pe Facebook.

Dupa intalnirea cu procurorii, Cumpanasu le-a spus jurnalistilor ca nu vrea sa dezvolte acest subiect, pentru a nu da posibilitatea celor care l-au amenintat "sa-si acopere urmele".

"Am depus plangere la Parchet. Am informatii despre aceste amenintari, le-am adus la Parchet (...) Sunt si mesaje text si apeluri. Mai multe de atat ce vor oamenii astia? Nu o sa dezvolt subiectul acesta, pentru ca este un subiect care tine strict de ce am depus la Parchet si ei trebuie sa investigheze impreuna cu structurile specializate. Nu o sa le spun acum celor care cu facut-o ca sa isi acopere urmele. Eu vreau sa fie prinsi, nu sa fie eliberati, cum s-a intamplat la santajul mamei Alexandrei (...). Pentru mine este frustrant astazi sa nu stiu adevarul. Trebuie sa aflam ce s-a intamplat cu reteaua din jurul lui Dinca", a declarat Cumpanasu.

El a mai spus ca parintii Alexandrei sunt intr-o situatie din ce in ce mai grea, pentru ca "incertitudinea te omoara".

Remus Radoi, patronul unor firme de paza din Caracal, despre care presa sustine ca este seful unui clan din Caracal, a fost audiat luni la sediul DIICOT, in dosarul uciderii celor doua adolescente de catre Gheorghe Dinca.

Acesta a declarat ca a fost intrebat de procurori despre cazul de la Caracal, insa nu a avut ce date sa furnizeze anchetatorilor.

De asemenea, Remus Radoi a spus ca nu il cunoaste pe Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, in jurul orei 12,00, atunci cand a surprins-o cu telefonul in mana sunand la 112, si ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit ca fragmentele osoase gasite in locuinta lui Dinca apartin Alexandrei.

Citeste si:
Caracal devine stațiune turistică. Alte 35 stațiuni turistice din...
Caracal devine stațiune...

De asemenea, el sustine ca a ucis-o si pe cea de a doua fata, Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie. Dinca sustine ca a incinerat corpul Luizei, iar fragmentele osoase le-a aruncat langa o padure, insa expertiza INML nu a putut stabili un profil ADN, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.